Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  بادام بادام

خبر روز

نقش بادام در بهبود حافظه

مصرف روزانه 5 تا 6 عدد بادام خيسانده و پوست كنده شده براي بهبود حافظه از سوي افراد بسياري توصيه مي شود. به نظر مي رسد حق با اين افراد است زيرا برخي تحقيقات نشان مي دهند بادام نه تنها مهارت هاي حافظه بلكه عملكرد كلي مغز را نيز بهبود مي بخشد. بادام به طور معمول در خانواده آجيل گنجانده مي شود.

ميوه درخت بادام داراي چندين ماده مغذي است كه در كنترل قدرت مغز به ما كمك مي كند. در حقيقت در مطالعه اي كه در مجله ‘Nutrition and Aging’ منتشر شده ارتباط بين بادام و عملكرد شناختي توسط محققان كشف شده است.

به گزارش فود ان دي تي وي، بادام علاوه بر ويتامين E، فولات و فيبر حاوي مواد شيميايي گياهي است كه براي مقابله با التهاب به عنوان آنتي اكسيدان در مغز عمل مي كند و اسيدهاي چرب اشباع نشده امگا 3 كه باعث كاهش تاخير ايجاد مشكلاتي براي مغز مي شوند.

بادام چگونه به بهبود حافظه كمك مي كند؟

بادام سطح استيل كولين را كه يك انتقال دهنده عصبي در مغز است و به تقويت حافظه و مبارزه با شرايطي مانند بيماري آلزايمر كمك مي كند افزايش مي دهد. براي كمك به بهبود حافظه به مصرف زياد بادام نيازي نيست. حدود 8 تا عدد بادام را يك شب در آب خيسانده و روز بعد آن را پوست كنده و بخوريد تا از فوايد آن براي سلامتي بهره مند شويد.

بادام براي راحتي جذب مواد مغذي اش خيسانده مي شود. به غير از استيل كولين مواد مغذي ديگر موجود در بادام به بهبود عملكرد حافظه و سلامت كلي مغز نيز كمك مي كنند.
ويتامين B6 موجود در بادام كه تحت عنوان پيريدوكسين نيز شناخته مي شود به متابوليسم پروتئين ها كمك مي كند كه ممكن است به افزايش پروتئين براي ترميم سلول هاي مغزي منجر شود. علاوه بر اين، اين ويتامين باعث توليد مواد شيميايي انتقال دهنده عصبي مي شود كه ارتباط بين سلول هاي مغز را بيشتر بهبود مي بخشد.
زينك به عنوان يك ماده معدني شناخته شده براي تقويت سيستم ايمني بدن موثر است كه از عفونت هاي باكتريايي و ويروسي جلوگيري مي كند كه مي تواند به سلول هاي مغز آسيب برساند.

پروتئين با كمك به ترميم سلول هاي مغزي عملكردهاي شناختي از جمله حافظه را بهبود مي بخشد. بادام نسبتا غني از پروتئين بدون چربي است.
ويتامين E موجود در بادام مسئول كاهش سرعت روند پيري سلول هايي مانند مغز است كه حافظه را تحت تاثير قرار مي دهد. در حالي كه تحقيقات نشان مي دهند دوزهاي زيادي از ويتامين E عوارض جانبي جدي دارد، اما مصرف ميزان مناسب آن براي بدن بسيار مفيد است.

مصرف روزانه حدود 8 عدد بادام به معناي مصرف بيش از حد ويتامين E نيست.
البته توجه داشته باشيد بادام حاوي كالري بالايي است، بنابراين اگر برنامه براي لاغري و كاهش وزن داريد در مصرف آن و آجيل ها زياده روي نكنيد.


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/12/27 ساعت: ۱۴ توسط:khabar-rooz :